Konferenshotell på Lidingö

Att hitta ett bra och trevligt konferenshotell på Lidingö är allting annat än svårt. Här kryllar det av fina hotell med närhet till naturen och som erbjuder gästerna service i toppklass. Oavsett om det handlar om en stor eller en mindre konferens sett till deltagarantal så kan man förlita sig på att Lidingö är den perfekta plasten för konferensen. Då Lidingö är så nära beläget från Stockholms centrala delar så är det enkelt för alla deltagare att ta sig dit oavsett varifrån deltagarna kommer.

 
Konferenshotell ger er möjligheten att bo på samma plats där ni konfererar vilket sparar tid. Det är bra då allting hålls på samma plats så at man inte behöver vänta in försenade deltagare som fastnat i trafiken eller dylikt. Istället så kan man mötas redan från frukost i hotellets matsal och umgås med varandra intensivt under hela konferensen. Just intensitet framhålls som positivt när det kommer till resultat av en konferens då man menar att kombinationen av arbete och roliga aktiviteter tillsammans gör att inspiration och kreativitet frodas.

7 eller 700 konferensbesökare?

Oavsett om det är en liten grupp eller en stor grupp så kan ni hitta en bra lokal just för er konferens utanför Stockholm. Då det finns så många att välja mellan kan man vara säker på att det ska gå att ordna en trevlig konferens för er oavsett om ni är många eller få. Blue Hotel på Lidingö erbjuder konferenslokaler för både stora och små grupper. Här finns också en utsikt som inte går att hitta någon annanstans!

Mat och dryck

Det är alltid kul att bli lite extra bortskämd med god mat och dryck när man är på konferens och oftast så blir man just det! Maten är någonting som för många är en viktig faktor och anläggningarna på Lidingö är kända för sina utsökta kök!