Svensk sajt som säljer aronia

Har du hört talas om det näringsrika lilla superbäret aronia? Detta bär liknar på sätt och vis blåbär och är likt blåbäret fullmatat med antioxidanter och andra ämnen som är gynnsamma för din hälsa. Aroniabutiken säljer bland annat juice tillverkad på detta superbär samt andra användbara produkter, såsom örter och vattenfilter.

Aroniabäret kommer från Nordamerika och kan vara ganska svårt att få tag på i andra delar av världen. Men som tur är kan du alltså klicka hem dem från en svensk sajt. Nordamerikanska urinvånare har historiskt sett använt bäret för att motverka förkylning. Nu har alltså även du möjligheten att dra del av bärets superkrafter!

Du behöver inte heller göra puré eller sylt av bäret om du inte vill. Om du gillar den skarpa smaken kan du faktiskt äta bäret rått eller fruset. Även detta är precis lika nyttigt för dig! Men du kan alltså även köpa juicer och andra produkter tillverkade av aroniabär. Så vilka är då fördelarna med att göra detta?

Därför bör du köpa aronia från Aroniabutiken

Det finns många goda skäl att inmundiga superbäret aronia. Genom att köpa juice eller andra produkter innehållande detta bär från Aroniabutiken kan du:

  • Minska risken för cancer. Forskning visar faktiskt att aroniabär kan skydda din kropp mot vissa sorters cancer. Det rör sig framför allt om bröstcancer och tjocktarmscancer. I studier har forskare kunnat se hur tillväxten av cancerceller har minskats med upp till 60 procent.
  • Förbättra din hjärthälsa. En annan positiv effekt av detta bär är att det kan bidra till att förbättra din hjärthälsa. Bäret är nämligen rikt på antioxidanter som inte bara förebygger cancer – de gör även ditt hjärta friskare. I två olika studier har forskare dragit slutsatsen att så är fallet. Dessutom har inga biverkningar kunnat påvisas hos de personer som har tagit aroniaextrakt. Även blodtrycket kan sänkas med hjälp av detta bär.
  • Motverkar diabetes. Aroniabäret kan även förebygga diabetes genom att se till att din kropp inte blir insulinresistent. Det sänker även blodsockret och stärker immunförsvaret. Detta är förstås en så god anledning som någon att beställa exempelvis aroniajuice från Aroniabutiken!