OBH Nordica Shiatsu 3D Back & Shoulders – En recension

Företaget OBH Nordica har ett brett utbud av massageprodukter. En av dessa är deras mycket uppskattade massagedyna ”Shiatsu 3D Back & Shoulders” som recensionssajten Smartson testat. Massagedynan får hela 19 av 25 poäng.

Shiatsu 3D är en prisvärd massagedyna som både har flera olika funktioner, har hög kapacitet och hög kvalitet. På dessa punkter ger Smartson denna massagedyna betyget 4 av 5. Det är enbart på design som något sämre betyg ges. På denna punkt från massagedynan 3 av 5. Men är det på någon punkt som en sådan produkt kan få sämre betyg är det just designen. Den är inte främst utformad för att vara snygg utan för att fylla sin funktion.

En av de punkter som gör att dynan får så bra betyg är dess flexibilitet. Recensenten lyfter upp fördelen med att kunna ha med sig massagedyna var än man ska vara. Det är därmed betydligt enklare att få massage än med en stor och betydligt klumpigare massagestol. En dyna får man ner i väska och därmed kan man lätt ta den till jobbet eller varför till barnens träning när man som förälder ändå bara sitter och tittar på.

Det går att kontrollera dynan via fjärrkontrollen där man kan välja mellan sex olika massageprogram.  Därmed kan man välja om hela eller enbart delar av ryggen ska få massage. Man kan även välja om det ska vara punktmassage eller större ytor som ska masseras.

Recensenten upplever att massagen som ges är mycket effektiv och behaglig. Den når även djupare än vad tidigare modeller har kunnat göra. Med andra ord finns det mer kraft i denna modell än vad man kan tro med tanke på att det är enbart är en dyna och inte en kraftfull massagestol.

Smartson ger en stark köprekommendation.

Shiatsu 3D – Massagen är bara ett knapptryck bort.