Låt din dröm bli sann!

Vem har inte någon gång drömt om långt, tjockt och vågigt hår? Nu kan den drömmen bli sann genom en hårförlängning. En metod som blivit väldig populär de senaste åren är clip on hair. Det är en bästsäljare hos många salonger. I Stockholm finns många frisörer som specialiserar sig på löshår, eller hair extensions som det också kallas. Innan du bokar tid för att sätta i clip on hair så ska du alltid fråga frisören om de är specialister på hårförlängning så du inte utsätter ditt hår för onödiga risker. Vi tar i den här artikeln upp de viktigaste sakerna som du ska tänka på när du vill använda clip on hair!

Hur fungerar clip on hair?

Clip on hair, som också kallas clip in extensions eller clip hair, används idag av många kvinnor i Stockholm. Det består av äkta löshår och är mycket enkelt att använda. Du sätter i det på morgonen och tar ut det på kvällen. Både nybörjare och rutinerade användare av löshår uppskattar clip on hair. Det ger dig en naturlig look, alla kommer att tro att det är ditt äkta hår.

Vilka fördelar finns med clip on hair i Stockholm?

Clip on hair kan både användas för att göra håret längre och för att göra det tjockare. Du kan skapa olika färgnyanser och sätta upp olika frisyrer eller styla det på många olika sätt. Håret får ett naturligt fall och mycket volym. Clipsen är alltid i samma färg som håret så det syns inte när de väl är uppsatta. Clip on hair finns i sju, tre eller en hårdel och tillverkas med fastsydda clips. De olika hårdelarna har lite olika bredd och form beroende var på huvudet de ska sitta.

Att välja rätt färg

Det är inte helt rätt att välja rätt färg på sitt clip on hair i Stockholm. Det finns många nyanser att välja på, allt från skandinavisk blond till brunt och rött. När du ska välja färg så kan frisören hjälpa dig, han eller hon har erfarenhet från hårförlängning och vet vad som kommer att se bäst ut i ditt hår. Ibland behövs det två olika färger för att få en nyans som är så nära din naturliga look som möjligt. Köper du ditt clip on hair på nätet så ska du alltid be dem skicka hem en färgkarta och provhår i olika färger, annars är det lätt att du inte blir nöjd med färgen.